Zorgeloos de aankoop voor jouw project bijsturen met 3 eenvoudige functionaliteiten!

Het aankoopproces doe je niet blindelings en doe je het liefste op een gecoördineerde manier. Het start al bij de opmaak van de offerte voor de klant. Je voegt artikels toe en toont de meest up-to-date prijzen via de koppeling met webhops. Offerte goedgekeurd? Je bestelt de nodige artikelen in de webshop. Gaandeweg tijdens het vorderen van je projecten stock te kort? Door voorraadbeheer weet je al snel welke artikelen dringend te bestellen. Na de bestelling komt je aankoopfactuur binnen en die verwerk je in Robaws digitaal.

Bestel rechtsreeks jouw materiaal

Je kent het wel, je maakt een offerte op, je verstuurt deze maar je ontdekt dan dat de prijs uit jouw artikelenbibliotheek al niet meer up-to-date is. Koppel je in Robaws rechtstreeks met webshops dan kan je altijd opnieuw de meeste recente en correcte prijs toevoegen aan de offerte. Nadien kan je deze artikelen ook rechtstreeks bestellen en sla je heel wat tussenstappen over.

 • Bij de opmaak van je offerte selecteer je de artikelen met hun prijs rechstreeks vanuit de webshop.
   
 • Plaats na de goedkeuring van de offerte onmiddellijk een bestelling bij de leverancier.
   
 • Vergroot bijgevolg jouw artikelenbibliotheek automatisch met arikelen uit de webshop.
   
 • De foto's om jouw producten te verduidelijken zitten in de webshop van jouw leveranciers. Deze kan jij vanaf nu ook toevoegen aan je interne artikelbibliotheek.

Behoud het overzicht van je stockbeheer

Een wanordelijk magazijn, je focus kwijt op wie jouw materieel gebruikt .. voor veel bedrijven een ware nachtmerrrie. In Robaws hangt elke wijziging in je stock vast aan jouw project, kan je de hele geschiedenis van je materieel terugvinden, en verlies je zelf de kleinste vijs niet uit het oog! Een bijna uitgeputte voorraad? Je wordt op tijd gewaarschuwd!

 • Een wanordelijk magazijn los je al op door te werken met stocklocaties. Verdeel je magazijn goed in en voeg aan elk artikel in Robaws de locatie toe.
   
 • Het komt vaak voor dat je materieel huurt voor verschillende werven. Door de huurplanning van Robaws volg je het materieel op de voet op. Laat geen gras groeien over onnodig gehuurd materieel maar bespaar kosten en breng ze op tijd terug binnen bij de leverancier.
   
 • Stock die binnen of buitengaat kan je gemakkelijk inscannen met de barcodescanner. Jouw artikelvoorraad blijft zorgeloos up-to-date.
   
 • Jouw materieel gaat niet zomaar in en uit de stock-voorraad. Door de registratie van de stockwijziging krijg je een materieelhistoriek en kan je perfect opvolgen waar het materieel zich overal verplaatst heeft.
   
 • Dreigt de artikelenstock uit voorraad te raken? Druk eenvoudig op 'bijbestellen' en je krijgt een lijst van alle artikelen met beperkte voorraad. Via onze snelfunctie F2 bestel je gewoon met 1 handeling alle nodige artikelen rechtstreeks vanuit de webshop.

Verwerk snel aankoopfacturen

Vaak wordt vergeten om aankoopfacturen digitaal te verwerken. Dit zorgt er nochtans voor dat je een beter zich krijgt op de effectieve kosten en opbrengsten van uw project. 
Dankzij OCR wordt overtypen passé.

stap 1: je ontvangt de aankoopfactuur. Je verstuurd deze in pdf formaat door naar jouw eigen digitale brievenbus: jouwbedrijf@robaws.be

Stap 2: de automatisatie doet zijn werk en door 'scan en herken' (OCR) wordt de aankoopfactuur opgemaakt in Robaws.

stap 3: je zal ontdekken dat alle informatie correct werd aangevuld bij je aankoopfacturen. Artikelen uit eigen bibliotheek worden herkend en als je dan op voorhand ervoor gezorgd hebt dat deze artikelen ook gekoppeld zijn met de juiste grootboekrekening, kostenplaats, kostenlocatie, BTW tarief dan zal je al heel wat werk uitsparen.

stap 4: start de goedkeuringsflow en laat de verantwoordelijken eerst de factuur accepteren alvorens je de betaling uitvoert.

stap 5: maak een betalingsbestand op van alle te betalen factuur. Laadt het bestand op in je bankaccount en betaal deze allemaal tegelijk.

stap 6: Vergeet je aankoopfactuur niet te linken met het betreffende project. Zo staat jouw nacalculatie meteen correct.

 

Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×