De meest overzichtelijke calculatiesoftware in de bouw

De juiste marges

Bij het opmaken van je offerte kan je de marge die je wil behalen meteen vastleggen voor elk product, voor elke post en per klant of project. Automatisch wordt er zo over je marges gewaakt en is je rendabiliteit gegarandeerd. Natuurlijk pas je dit zo vaak aan als je zelf wil.

Voor elk aspect in je werking kan je de juiste marges hanteren. Of het nu gaat over materieel, onderaanneming, materiaal of arbeid.

Kant-en-klare posten

Stel posten samen zodat je efficiënt, precies én snel kan opmaken. Je verliest geen enkele kost uit het oog en kan elke post verder verfijnen naargelang het project of de klant. In elke post kan je eenvoudige formules opnemen, zodat al het rekenwerk automatisch voor je wordt gedaan. Calculatie wordt een kinderspel.

De laatste stap

Eens het project of werken afgerond zijn, is het tijd om stil te staan bij het resultaat. Hoe correct was je inschatting van materialen, arbeid en alle andere kosten? Hoe is het in de praktijk uitgeraaid, hoe verhouden de verwachte kosten zich tot de effectief gemaakte kosten?

Nacalculatie is essentieel om de werking van je bedrijf te optimaliseren en de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Deze analyses en inzichten zijn van goud waard voor elke bouwprofessional!

All-in

Bij elk project komt er natuurlijk heel wat meer kijken dan materialen of uren die op de werf gepresteerd worden. 
Denk maar aan projectbeheer, planning, administratie, materieel dat gebruikt dient te worden en andere bedrijfskosten.

Al deze indirecte kosten kan je dan ook ineens meenmeen in je calculatie en simpelweg verdelen over de projecten die je uitvoert.
Zo breng je effectief al je kosten eenvoudig mee in rekening en ben je er zeker van dat je op het einde van de rit je marges behaalt!

Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×