Facturen opmaken, opvolgen en betalen wordt volledig geautomatiseerd

 

Sleur je ook niet graag met mappen vol met facturen? Dit probleem is volledig voorbij door Robaws zijn elegante manier van facturen opmaken en opvolgen. Je zal merken dat je bijna 80% facturatietijd bespaart.

Een logische flow om facturen op te maken met 1 klik.

 

 1. Alles start met de opmaak van een offerte. Wanneer de factuur is goedgekeurt factureer je het volledige bedrag met één klik of stel je een voorschotfactuur op.
   
 2. Na het opstarten van jouw project werk je met vorderingstaten om tussentijdse prestaties te evalueren. Zo maak je vanuit vordering met één klik een tussentijdse factuur op met enkel de prestaties van deze periode.
   
 3. Voor het registreren van tijd en materiaal op de werf maak je gebruik van digitale werkbons. Je factureert één of meerdere werkbons om jouw eindfactuur op te maken. Of je factureert van uit jouw 'orders' met één klik. 

 

 1. Jouw factuur versturen verloopt via e-mail en daarvoor kan je gebruikmaken van e-mailtemplates. Voor de opmaak van standaard documenten zoals een 6% BTW attest maak je op voorhand templates aan die je gemakkelijk toevoegt aan de e-mail.
   
 2. Na het factureren analyseer je de prestaties van jouw bedrijf door handige analysetools die de omzet van jouw bedrijf beter in kaart brengt.

Gebruik onze software voor het digitaliseren van aankoopfacturen


Naast het digitaliseren van jouw verkoopsfacturen biedt ROBAWS ook tools aan om jouw aankoopfacturen gemakkelijk te digitaliseren. Door onze OCR-functie laat je het document met jouw aankoopfactuur inlezen in onze software. De velden worden automatisch ingevuld door de scanning van het document. Overtypen van bedragen is absoluut niet nodig.

Stuur jouw facturen digitaal door naar jouw boekhouder

Je wint enorm veel tijd door het digitaal doorsturen van jouw facturen op het einde van het kwartaal. Wij koppelen met jouw boekhoudpakket via UBL en met de meest innoverende boekhoudpakketten vandaag hebben we zelf een rechtstreekse koppeling voorzien. Je zal merken dat je veel boekhoudkosten uitspaart.

"Een super vlotte samenwerking!"

Grondwerken Declercq

Ontdek al onze referenties

Vraag hier jouw demo aan

Heb je meer vragen voor ons? Wij komen graag langs voor een kennismaking en een demonstratie van Robaws. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×