Maak gebruik van de meest gebruiksvriendelijke planningtool.

Planning is één van de belangrijkste stappen in het laten slagen van projecten. Je moet met een tal van zaken rekening houden. Enerzijds moet je er voor zorgen dat de planning strak opgemaakt is, zodat de oplevertermijnen korter worden. Anderzijds moet je de beschikbare resources in de gaten houden. Je wilt toch zeker niet dubbel inplannen?

Gebruik maken van Excel, een whiteboard of een eenvoudige digitale planningtool zullen jou niet verder helpen wegens de complexiteit. Investeer daarom in het gebruik van een professionele planningtool gemaakt voor de bouw, die rekening houdt met jouw behoeftes. 

Zet vandaag nog jouw planning op orde

'wanneer zullen de werken klaar zijn?'

In Robaws voorzien we 2 planningschema's. Als eerste stellen we een projectplanning ter beschikking. Je klant is er ongetwijfeld op gebrand om de volgende vraag te stellen: 'wanneer zullen de werken klaar zijn?' Met de projectplanning kan je rekening houden met de verschillende fases over langere termijn en hierop een vraag op formuleren. Vervolgens begin je met een gedetailleerde dagplanning van dag tot dag, werknemer per werknemer, materieel per materieel en van project tot project.

 • Maak van dag tot dag de planning op. Plan hierbij ploegen, werknemers, project en materieel in.
   
 • Door automatische foutmeldingen krijgt je de nodige waarschuwing wanneer een resource dubbel werd ingeboekt.
   
 • Agendapunt niet afgewerkt? Laat het punt in de wachtkamer staan en werk het later af! Op deze manier veroorzaak je geen conflicten door collega's die te vroeg in de agenda gaan spieken.
   
 • Het communiceren van de planning kan via e-mail, koppeling met agenda of via onze digitale werkbon-app Wappy. Door het aanmaken van een agendapunt krijgt de geselecteerde werknemer een persoonlijke takenlijst te zien in de app.

Papieren werkbonnen zijn verleden tijd

Maak gebruik van de digitale werkbon

Je kent deze situatie wel: je schrijft je to do's op papier, je neemt dat blaadje overal mee naar toe, je krabbelt hier en daar een stukje tekst, je komt terug op bureel en van dat blaadje komt niet veel meer in huis. En dat is bij werkbons niet anders. Wees daarom verstandig en maak die to do's onmiddellijk digitaal!

 • De werknemer opent zijn nieuwe opdracht in Wappy en krijgt een volledig overzicht van informatie van de projecten: datum, locatie, materiaal, documenten, foto's,..
   
 • Uren registreren kan door op de start- of stopknop te drukken. Vul nadien handmatig de prestaties geleverd tijdens deze uren in.
   
 • Materieel registreren kan door de geïntegreerde artikelbibliotheek vanuit Robaws. Is het net duidelijk welk artikel geselecteerd moet worden? Verduidelijk d.m.v. foto's of laat de barcode op het artikel inscannen.
   
 • Door automatische kilometerberekening wordt de kilometervergoeding ook meegerekend bij de opmaak van de werkbon.
   
 • Klaar? Werk de werkbon af met extra foto's of tekst. Laat de werfverantwoordelijke aftekenen en stuur door naar de werkbonmodule in Robaws.
   
 • De nacalculatie wordt vervolledigd en je krijgt een duidelijk zicht op de geschatte versus gerealiseerde werkuren.

Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×