Verlies niks meer uit het oog door de overzichtelijke planningsoftware

 

Een van de grootste uitdagingen van een onderneming is het inplannen van projecten. Je krijgt veel vraag wat goed is maar een project uit het oog verliezen is vaak de keerzijde van de medaille. Door de gemakkelijke planningtool van Robaws zal je merken dat jouw projecten veel efficiënter worden ingepland.

Plan jouw projecten gedetailleerd en dag per dag in

 

 • Je kunt jouw werknemers of ploegen dag per dag inplannen op een project. Je ziet welk werkmaterieel (zoals kranen of camionettes) nog beschibaar is in het overzicht en zo zal je een dubbelboeking bij het inplannen ervan vermijden. 
   
 • Je duidt aan wanneer een werknemer door ziekte of verlof afwezig is waardoor je hem/haar zeker niet inplant die dag. 
   
 • Wanneer je een agenda item aanmaakt dan kan je extra informatie toevoegen die belangrijk is voor de werknemers zoals adres, telefoonnummers en taken. Deze informatie wordt digitaal uitgewisseld met werknemers.

Krijg daarnaast een overzicht van de verschillende projecten op lange termijn

 

 • Om een goed overzicht te krijgen over jouw projecten op lange termijn kan je gebruikmaken van de projectplanning van Robaws. Ook voor offertes die mogelijks kunnen rondkomen kan je al een inplanning maken, zo kan je de klant beter informeren over het mogelijk tijdstip van de werken.
   
 • Jouw projecten bestaan uit verschillende fases zoals bijvoorbeeld de voorbereidingsfase, de uitvoeringsfase, afwerkingsfase en andere. Deze fases kan je inplannen met verschillende kleurcodes.
   
 • Bij aanvang van een project kan je een inschatting maken van het aantal werknemers dat je nodig hebt voor het voltooien van de verschillende fases. Door het aantal werknemers in te voeren waarmee je zal samenwerken rekent Robaws automatisch uit hoeveel dagen de verschillende fases in jouw project nodig hebben. 

Krijg een beter inzicht op jouw beschikbare resources

 

Je zal merken dat het bij Robaws er steeds om draait om een beter inzicht te krijgen in jouw beschikbaarheid en de mogelijkheid om extra werken uit te voeren. Zo maak je een planning op die echt haalbaar is. 

Vraag hier jouw demo aan

Heb je meer vragen voor ons? Wij komen graag langs voor een kennismaking en een demonstratie van Robaws. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×