Krijg grip op jouw projecten

Een nieuw project in 1-2-3

 • In de projectfiche vind je meteen alle noodzakelijke gegevens van je project terug, zoals adresgegevens, contactpersonen, specifieke info,.. Je kiest zelf welke informatie voor jou belangrijk is en hoe je deze bijhoudt.
   
 • Alle betrokken bouwpartners in één oogopslag zoals architect, onderaannemers, EPB, verslaggever, veiligheidscoördinater, enz..
 • Prijzen, marges en tarieven zijn steeds toegankelijk en aanpasbaar. Deze worden ook automatisch overgenomen in je facturatie, vorderingsstaten, werkbonnen of bijkomende offertes.

Budgetbeheer

Nacalculatie gebeurt automatisch binnen elk project waarbij de verwachte kosten uit je offerte meteen worden vergeleken met je effectieve prestaties, werkbonnen, aankoopfacturen, etc..

 1. Behoud steeds het overzicht op je behaalde marges en kosten.
   
 2. Het registreren van werk- en regiebonnen is de ideale manier om de effectief uitgevoerde prestaties op de werf bij te houden. 
   
 3. Inkomende facturen kan je manueel verwerken of digitaal laten inlezen. Ze worden meteen aan het juiste project toegekend en opgenomen in je nacalculatie en projectoverzicht.
   
 4. Door gebruik te maken van inkomende facturen krijg je een zicht op de werkelijke kosten per project. Het registreren van inkomende facturen gaat overigens heel vlot door onze OCR-functie. Deze functie laat toe dat je het document met jouw aankoopfactuur laat scannen door Robaws zonder dat je alle informatie dient over te typen. 

De nacalculatie kan ook uitgevoerd worden over al jouw projecten heen.

Calculatie van jouw project

De nacalculatie van jouw projecten wordt op een automatische manier gegenereerd door data uit de offertecalculatie, werkbonnen, bestellingen en inkomende facturen.

 1. Bij het opmaken van jouw offerte voer je reeds calculatie uit. Het opmaken van een offerte is een ideale manier om ook de geforcaste omzet voor dit project in te schatten
   
 2. Het registreren van werk- en regiebonnen is de ideale manier om de effectief uitgevoerde prestaties op de werf bij te houden. 
   
 3. Het uitvoeren van een bestelling geeft je een zicht op kosten die binnenkort worden bijgevoegd aan het project.
   
 4. Door gebruik te maken van inkomende facturen in Robaws krijg je een zicht op de werkelijke kosten per project. Het registreren van inkomende facturen gaat overigens heel vlot door onze OCR-functie. Deze functie laat toe dat je het document met jouw aankoopfactuur laat scannen door Robaws zonder dat je alle informatie dient over te typen.

Overzicht over al je projecten

Een juiste calculatie van je offertes is essentieel, nacalculatie is minstens even belangrijk. Per project maar ineens ook over al je projecten heen.

 • Breng je werking als bedrijf volledig in kaart.
 • Vergelijk projecten en je behaalde marges.
 • Hoe zit de verhouding tussen je geschatte en effectieve kosten voor je project(en).

Je projecten in kaart brengen en met elkaar vergelijken leidt tot waardevolle inzichten en een hoge rendabiliteit!

Projectopvolging

Zie niets over het hoofd dankzij de takenlijst op de projectmodule.

 • Ken jezelf en anderen taken toe binnen een project.
 • Volg razendsnel alle openstaande, actieve en afgeronde taken op.
 • Verschuif taken flexibel van fase naar fase in je planning.

 

Compleet dashboard

Focus je op de core van je business. Krijg meteen inzicht in je bedrijfsomzet. Duidelijk en visueel.

 • Volledig automatisch krijg je analyses per project of over verschillende projecten heen.
 • In een oogopslag heb je steeds alle info bij de hand, zodat je de juiste beslissingen kan nemen of bij sturen waar nodig.

Ook interessant voor jou

Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×