Werk efficiënter en winstgevender door het op tijd bij sturen van jouw projecten

 

Raak je geen wegwijs meer in jouw projecten? Is het niet altijd gemakkelijk om de geleverde prestaties terug te vinden? Wat zijn de volgende stappen? ROBAWS biedt voor al deze vragen een gemakkelijke tool om deze vragen uit te klaren.

Algemene projectgegevens

 

 • Op projectfiches kan je zorgvuldig de algemene gegevens zoals kostprijs, verantwoordelijke van het project, adres en geschat totale prijs van het project bijhouden.
   
 • Door onze projectenfiche krijg je een beter overzicht van jouw betrokken bouwpartners.
   
 • De verschillende tarieven die je met de klant hebt afgesproken voor dit project wordt in de projectfiche bijgehouden. Al jouw offerten en facturen die je koppelt aan dit project zullen dit tarief overnemen.

 

Opvolging van de balans tussen (geforecaste) inkomsten & uitgaven

De nacalculatie van jouw projecten wordt op een automatische manier gegenereerd door data uit de offertecalculatie, werkbonnen, bestellingen en inkomende facturen.

 1. Bij het opmaken van jouw offerte voer je reeds calculatie uit. Het opmaken van een offerte is een ideale manier om ook de geforcaste omzet voor dit project in te schatten
   
 2. Het registreren van werk- en regiebonnen is de ideale manier om de effectief uitgevoerde prestaties op de werf bij te houden. 
   
 3. Het uitvoeren van een bestelling geeft je een zicht op kosten die binnenkort worden bijgevoegd aan het project.
   
 4. Door gebruik te maken van inkomende facturen in ROBAWS krijg je een zicht op de werkelijke kosten per project. Het registreren van inkomende facturen gaat overigens heel vlot door onze OCR-functie. Deze functie laat toe dat je het document met jouw aankoopfactuur laat scannen door ROBAWS zonder dat je alle informatie dient over te typen. 

De nacalculatie kan ook uitgevoerd worden over al jouw projecten heen.

Sneller projecten bijsturen

Door een goed overzicht zal je de firma beter kunnen bijsturen en de planning wijzigen. Wanneer een project verlies draait zal je dat op tijd merken door overzichtelijke analysetools. Je zal ongetwijfeld een financieel gezonder bedrijf krijgen door beter te anticiperen. 

'Het projectoverzicht van Robaws is een enorme troef!'

Govar Industriebouw

Ontdek al onze referenties

Vraag hier jouw demo aan

Heb je meer vragen voor ons? Wij komen graag langs voor een kennismaking en een demonstratie van Robaws. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×