Interessante software tools om thuiswerk tijdens Corona te vergemakkelijken

We zijn nu al een tijdje van thuis uit aan het werken om een snelle verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. interessante tools vergemakkelijken dat thuiswerken, in dit artikel geven we een overzicht.

1. Administratietool in 'the cloud'.

  • Altijd uw project-opvolging en administratie bij hand, ROBAWS is hiervoor de ideale oplossing! Op deze webapplicatie kan u inloggen plaats-, tijd- en device onafhankelijk. U zal haast het verschil niet merken tussen werken thuis en op kantoor.
  • WAPPY is een werkbon-app voor tijd- & materieelregistratie. Stilaan beginnen ploegen in de bouw de draad weer op te pikken voor projecten waar men zich niet in de privésfeer van de klant bevindt. Ook nu zijn werfregistraties nodig. Maar door ze digitaal in te vullen is er geen fysiek contact nodig met de verantwoordelijken op de bureau die deze werkbons verwerken.

2. Conference calls

  • Het is ongezien hoe Zoom plots een opmars maaktte aan populariteit door het Coronavirus. Deze applicatie is zodanig makkelijk in gebruik en heeft een beperkte installatietijd nodig. Eenmaal in de digitale 'meeting room' is het net alsof u een echte vergadering houdt onder collega's. Het bevat verschillende functionaliteiten zoals scherm delen, presentaties tonen en om zich af te schermen van de privésfeer kan u de achtergrond van uw beeld wijzigen. Zoom heeft een gratis versie waarmee u al heel veel kunt doen!
  • Teams brengt alles samen in een gedeelde werkruimte waar u kunt chatten, vergaderen, bestanden delen, en werken met zakelijke apps. Krijg uw team op één lijn met groepschats, onlinevergaderingen, bellen en webconferenties. En werk samen aan bestanden via ingebouwde Office 365-apps, zoals Word, Excel, PowerPoint en SharePoint.

3. Digitaal takenbord

  • Toch nog steeds fan van post-itjes te verdelen onder collega's? Trello, Wunderlist en Evernote zijn 3 gekende digitale borden die net datzelfde 'gevoel' geven. Klaar met een taakje sleep ze in de 'afgewerkt' kolom. Geen taakje voor u? Geef ze door aan een andere collega.

4. Online bestandbeheer

  • Geen lokale server nodig om al uw bestanden overal bij de hand te hebben. Google Drive is uw server in the cloud, door in te loggen op uw gmail-account kan u bestanden overal raadplegen. 
  • Liever geen account bij gmail? Maak dan een account op Dropbox om uw bestanden te beheren in the cloud.

5. IT support

  • Al deze tools geïntstalleerd maar ondervindt u problemen met de software? Installeer dan Teamviewer. Met deze tool laat u de expert uw scherm overnemen van op afstand om het probleem op te lossen.

Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×