Klant aan het woord! Maak kennis met Dieter Simoens van MonaVisa

Wie is MoniVisa?

Monavisa is gespecialiseerd in het plaatsen van spanplafonds en spanwanden. De toepassing is perfect geschikt voor zowel de residentiële als de professionele markt. Steeds vaker merken we dat acoustic een bepalende rol speelt in de keuze voor onze spanwanden, in bvb horeca of bedrijven. Onderschat zeker niet de impact van een negatieve acoustic op de beleving van je restaurantbezoek of het functioneren van je werknemers. Niets zo vervelend als een tafelgenoot die je niet kan verstaan of een meeting met storende geluiden.

Om de acoustische situatie van een ruimte duidelijk in kaart te kunnen brengen voor onze klanten, hebben we dan ook een app ontwikkeld die ons de nodige acoustische data aanlevert. Nog meer voordelen. Naast het acoustische aspect bieden spanplafonds enkele voor de hand liggende voordelen. Een snelle plaatsing van je nieuwe plafond, meteen inclusief verlichting, alles uitgevoerd door één aannemer. Verven en afwerken van gipsplaten zijn niet langer nodig. En ondanks alle voordelen, betaal je voor een spanplafond of spanwand zelfs minder dan voor een het klassieke verlaagd plafond in gips. De combinatie van al deze voordelen zonder meerprijs is dan ook de reden waarom de firma een sterke groei kent en onze producten steeds populairder worden.

Sinds twee jaar staat Dieter Simoens aan het hoofd van MonaVisa, samen met mede-vennoot Jonathan Vandewalle. Van bij de start werd de volledige onderneming professioneel aangepakt, en werden de verschillende bedrijfsprocessen geoptimaliseerd"Goed begonnen is half gewonnen, zeker wanneer je een bloeiend bedrijf wil uitbouwen."

Waarom gekozen voor Robaws bouwsoftware?

De keuze voor Robaws lag voor de hand. Het gebruiksgemak en de mogelijkheid om het pakket volledig te personaliseren naar de werking van MonaVisa gaven de doorslag. Structuur is wat wij nodig hadden en dankzij Robaws is deze er. Een vlotte werking, duidelijk voor iedereen, vaste procedures en een uitgewerkte flow voor elk project.

Met 12 ploegen op de baan, moet je de zaken professioneel en gestructureerd aanpakken. Om alles in goede banen te leiden maken we gebruik van het pakket en ook de digitale werkbon voor onze mensen op de baan. Zo is iedereen meteen perfect op de hoogte van elk project, zonder misverstanden of rompslomp.


Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×