Minder gedoe met administratie, meer tijd voor het echte werk!

Offertes in een handomdraai

Gedaan met knip-en-plakwerk van en naar Excel. Maak in een handomdraai een offerte op met voorgemaakte offertetemplates of op basis van een meetstaat. Offerte klaar? Verstuur ze digitaal en laat ze online goedkeuren en ondertekenen door je klanten.

Gestroomlijnd factureren op kantoor én op de werf

Je klantgegevens vind je in één digitale database, die je overal en altijd bij de hand hebt. Verstuur professioneel uitziende facturen in minder dan een minuut, waar je ook bent. Voeg automatisch handige documenten toe zoals een 6% BTW-attest. Een gestructureerde mededeling voor de betaling wordt automatisch aangemaakt. Betaalt je klant niet op tijd? Stuur automatisch herinneringen en aanmaningen met één druk op de knop.

Meten is weten

Al bij het opmaken kun je marges vastleggen die je wilt behalen voor elk product, elke post en per klant of project. Zo wordt er automatisch over je marges gewaakt en rendabiliteit gegarandeerd. Eens je projecten of werken zijn afgerond, is het tijd om te kijken naar het resultaat. Hoe correct was je inschatting van materialen, arbeid en andere kosten? Deze analyses en inzichten zijn aanwezig in Robaws en zijn goud waard voor elke bouwondernemer!

Gestroomlijnde overzichtelijke planning

Projecten correct plannen in de bouwsector is een hele opgave, zeker door de afhankelijkheid van weersomstandigheden of last-minute wijzigingen. Je kunt eenvoudig geplande werken verslepen in je dagplanning en meteen ook in je projectplanning op lange termijn. Mogelijke conflicten op vlak van resources, mensen of materialen krijg je automatisch en meteen in kaart gebracht. Met de planningstool van Robaws behoud je het overzicht en de controle!


Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×