Ontdekking van de maand

Een team dat sterk aan mekaar hangt, fier is op haar succes, en tegelijk altijd bescheiden blijft. Zo is er bijvoorbeeld J.V, die liefst enkel met zijn initialen wordt vernoemd dan met zijn volledige naam. “Want dat is immers nergens voor nodig, het gaat om het team.”

Corona zorgt voor uitdagingen

J.V. en de collega’s zijn als geen ander op de hoogte van nieuwe software, apps of handige tools om al dat harde werk mogelijk te maken. De “ontdekking van de maand” is dit keer het communicatieplatform “Around.co”.

Sinds Corona kennen we bijna allemaal de gekende platformen zoals Zoom, Google Meet of Microsoft Teams. Handig om leerlingen online les te geven, of een vergadering digitaal door te laten gaan.

Maar als je écht moet samenwerken, of iets creëren waarbij al de juiste collega’s nauw betrokken moeten worden, dan is er Around. Niet enkel geschikt voor developers, of mensen met een IT-achtergrond, maar de perfecte  tool voor elk project waarbij je op afstand samen moet werken. En gebruiksvriendelijk natuurlijk, daar houden we nu eenmaal van bij Robaws.

Wil je meer weten, en ontdekken hoe Around ook voor jouw bedrijf de communicatie en samenwerking kan vereenvoudigen : https://www.around.co

Een absolute aanrader, en dan ook terecht onze “ontdekking van de maand”.

Kers op de taart nodig? Zelfs de gratis versie is top!

Thanks J.V.!


Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×