Verwerk jouw aankoopfacturen automatisch, gedaan met overtypen!

OCR staat voor Optical Character Recognition. ROBAWS introduceerde OCR voor het verwerken van aankoopfacturen te automatiseren. Lees hier hoe het juist werkt. 

Hoe het werkt.

Een eerste stap die nodig is om facturen te kunnen ontvangen in ROBAWS is een aparte mailbox voor aankoopfacturen. Hiervoor neemt u best een mailbox die enkel hiervoor dient. Wilt u liever niet dat iedereen zomaar via e-mail facturen kan versturen naar die mailbox? Stel dan in welke e-mailadressen geldig zijn voor ontvangst.

Eenmaal de factuur is toegekomen in de mailbox kan OCR zijn ding doen. De aankoopfactuur wordt ingelezen en de facturatiegegevens worden automatisch ingevuld op de juiste velden. 

Denk er aan dat elk document die wordt ingelezen €0,50 kost maar hierin investeren betekent een ontzettende tijdswinst voor de onderneming. Zo kan de focus gelegd worden op wat echt telt en dat is uw projecten nog beter beheren!


op 04/10/2021

Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×