"De keuze voor ROBAWS werd snel gemaakt door hun eerlijke communicatie."

 

BASIX ging op zoek naar een programma die mee evolueerde met de tijd en de nieuwste technologieën hiervoor introduceerdedit was een zware tekortkoming in hun vorig administratiepakket. Zo begonnen ze de zoektocht naar een nieuw pakket, waarvoor ze enkele potentiële partners lieten langskomen.

"Het eerste dat ons meteen opviel was de moderne en frisse interface, waardoor we meteen goesting krijgen om er mee aan de slag te gaan” aldus de zaakvoerder Balder Six. “De keuze voor ROBAWS werd snel gemaakt omdat er echt heel eerlijk werd gecommuniceerd over prijs en wat allemaal mogelijk was in het programma.”

De belangrijkste meerwaarden voor BASIX? “Een moderne interface, visualisatie van de offertes en de manier waarop de software perfect is afgestemd op onze sector. Het is alvast een aanrader voor ieder bouwbedrijf.” aldus Balder.

Mee met de nieuwste trends

Tegenwoordig wordt elk bedrijf geconfronteerd met enorme administratieve uitdagingen. Zo wordt e-facturatie gestimuleerd, moet er veel informatie worden bijgehouden en verwachten klanten snellere service dan ooit. Kortom een administratiepakket is onontbeerlijk. "Overstappen naar een nieuw softwarepakket daar ziet vrijwel elke onderneming tegenop en gaat er heel veel tijd aan verloren" zegt Balder. “Toen ik ROBAWS leerde kennen veranderde mijn mening. Eindelijk leerde ik een pakket kennen waar ik snel mee aan de slag kon en tegelijk ook de nieuwste trends kon overnemen, zonder uren lang te zoeken hoe ik dit allemaal moest doen.”

Visuele offertes

Balder“Onze offertes maken we nu duidelijker door het toevoegen van foto’s. Zo kunnen onze klanten ons beter begrijpen als we het bijvoorbeeld hebben over dat ene type draaipoort die we kunnen plaatsen. We merken dat onze klanten hierdoor sneller een beslissing kunnen maken.”

Aangepast aan de sector

"ROBAWS is de perfecte oplossing voor onze sector" aldus Balder. "Bij de opstart kiezen we zelf welke functionaliteiten we wensen te gebruiken en de mogelijkheden zijn breed. Hierdoor kan deze software vrijwel voor elke bouwonderneming een perfecte oplossing betekenen. We hebben daarom intussen het programma veel aangeraden bij kennissen die graag vooruit willen met hun bouwbedrijf, er zijn daar al 3 van opgestart. Net al ons vinden zij dat wij bij vragen binnen de 24h geholpen worden wat hun service wel uniek maakt."

 

 

Balder Six - Zaakvoerder Basix

Over Basix

 

BASIX is een bedrijf dat gespecialiseerd is in afsluitingen. Zowel poorten, steenkorven en tal van soorten afsluitingen worden verzorgd door het ondertussen 10-koppige team. Wie voor BASIX kiest, gaat voor een superieur maatwerk en uitvoering. Zaakvoerder Balder Six en Birger Deblauwe streven er naar om hun klanten persoonlijk op te volgen bij bemerkingen of verzoeken waardoor een top service wordt gegarandeerd. 

Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×