Sterke groei gebaseerd op strategie, personeel en digitale tools.


Carl Verheyden: “Het is als jonge firma belangrijk om al vrij snel op de digitale kar te springen. Hoe sneller je kan instappen, hoe beter. Een bedrijf die het gewoon wordt om jarenlang op een bepaalde inefficiënte manier te werken bijvoorbeeld met veel los van elkaar bestaande Excel files heeft moeite om de omschakeling te maken naar digitalisering. Gewoontes zijn moeilijk te doorbreken. ”Voor de administratie werkt Isostone met ROBAWS. Deze oplossing, speciaal gecreëerd voor bouwbedrijven, heeft modules voor offertes, calculatie, facturatie en planning tools.

“ROBAWS is gebruiksvriendelijk, uitgebreid, overzichtelijk en visueel. Iemand die het systeem nog nooit heeft gebruikt kan er onmiddellijk mee aan de slag. Je moet op zoek gaan naar software die gemakkelijk te gebruiken is door mensen die snel iets willen registreren. Tegelijk kunnen we door overzichtelijke analysetools snel bijsturen” aldus Carl Verheyden.

 

Artikel verschenen in Bouwnieuws in oktober 2019. 

Over Isostone

Isostone uit Mechelen geeft een nieuwe definitie aan de sector van gevelrenovatie en isolatie. De diensten van Isostone evolueerden van enkel de uitvoer van gevel- en isolatiewerken naar een onderneming die ook de particuliere klant bijstaat met advies om te voldoen aan de nieuwste isolatienormen.

De firma kent sinds 2016 een exponentiële groei. Aan de basis van dit succes ligt het breed aanbod aan verschillende gevelmaterialen, het werken met experten die hun kennis overdragen aan de klant en het gebruik van digitalisering waardoor projecten efficiënter worden opgevolgd.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×