'ROBAWS' mag voor mij een werkwoord worden die staat voor administratieve vereenvoudiging!


De allereerste kennismaking met K&C diving leerde ons nog meer over het belang van een efficiënte administratietool. Deze buitengewone klant gespecialiseerd in onderwater werkzaamheden heeft een bloeiende business. "Om ook tijdens de groei snelle communicatie met de klant en duidelijke interne communicatie te kunnen waarmaken mag je niet werken met een verouderd systeem met een beperkte mate aan support."

K&C Diving besloot om beter te digitaliseren met ROBAWS. "Anno 2020 moet je digitalisering doorvoeren om een modern bedrijf te willen blijven in de toekomst. De blijvende evolutie van verbeterde functionaliteiten en nieuwe toevoegingen in ROBAWS is opvallend en leunt erg aan bij onze bedrijfsfilosofie." 

WYSIWYG

"De demo die gegeven werd bij ons op kantoor toont hoe sterk en tegelijk eenvoudig de software is. En dat vertaalt zich ook in de praktijk. In dat opzicht is een demo van ROBAWS echt wel WYSIWYG (What you see is what you get). Wij werken met een digitale generatie of jonge mensen die snel mee zijn met het systeem maar ook voor de collega's die weinig of geen computerkennis hebben is het eenvoudiger en sneller werken. Robaws beschikt over een 'TOP-zoekfunctie' om snel benodigde informatie terug te vinden. Ook voor onze internationale projecten betekent dat een enorme troef" zegt Project Director Kevin. "Als 'Robaws' een werkwoord zou zijn dan zou dit 'administratieve vereenvoudiging' voor mij betekenen."

Milieubewuster omgaan

Door ROBAWS gaat K&C Diving nu veel milieubewuster om met papier. Kevin: "Vroeger maakten onze collega's gebruik van prestatiebonnen op papier. Dit betekende niet alleen een enorme stapel aan papier die digitaal verwerkt diende te worden maar zorgde tegelijk voor veel verspilling van papier." Door te werken met Wappy, de digitale werkbon-app van ROBAWS, is dit nu volledig verleden tijd. "Door de e-mailfunctie in ROBAWS waarmee documenten rechtstreeks met 1 druk op de knop kunnen verstuurd worden naar klanten is papierverspilling echt miniem. Bovendien beschikken onze ploegen dan digitaal over alle benodigde documenten"

ROBAWS, een held tijdens Corona

"Om aan de maatregelen van Corona te voldoen hebben we tijdens een periode van Lockdown zo veel mogelijk van thuis gewerkt. De digitalisering eind vorig jaar 2019 kwam dus net op tijd om overal, plaats en apparaat onafhankelijk te kunnen werken aan onze administratie. Terwijl onze collega's op de werf prestatiebonnen online invulden werden ze digitaal verwerkt door de collega's van onze administratie die thuis werkten." aldus Kevin

Kevin De Clercq - Project Director K&C Diving

Over K&C Diving

K&C Diving, een toonaangevend duikbedrijf, is sinds 2009 actief en marktleider in België.
Met een dochterbedrijf in Tema (K&C Diving Ghana Ltd.) voert het sinds 2013 ook projecten uit in West-Afrika.

De projectleiders en duikers van K&C Diving hebben jarenlange ervaring in het bedenken en uitvoeren van efficiënte oplossingen. Ze staan gekend om hun deskundige aanpak. Ook bij technisch complexere projecten. Met tientallen succesvolle projecten voor haven- en waterwegeninfrastructuur wordt de expertise van K&C Diving breed erkend.

Maar ook in de civiele onderwaterbouw maakt het duikbedrijf het verschil. Bijna alle werkzaamheden die boven de waterlijn mogelijk zijn, kan K&C Diving onder water uitvoeren. Het bedrijf levert duikdiensten voor de nieuwbouw van onderwaterconstructies of voor het onderhoud van bestaande constructies.

Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×