De tijdsbesparing dankzij Robaws is echt de moeite!

Stef Boden, verantwoordelijke voor onder andere boekhouding, facturatie en HR bij Theuns en Zonen is duidelijk wanneer we hem vragen naar de voordelen van het werken met Robaws. "Digitaliseren heeft tot een enorme tijdsbesparing geleid. We werkten voorheen via Excel, sinds we overstapten naar het softwarepakket van jullie, loopt alles sneller, eenvoudiger, en duidelijk".

De knoop doorgehakt

Het was zaakvoerder Jeffrey Huysmans die een half jaar geleden de knoop doorhakte, en de beslissing nam om over te stappen naar Robaws. "Het was tijd om te digitaliseren, de organisatie werd te groot om alles vlot in goede banen te kunnen leiden." geeft Stef aan.

"Met ondertussen 11 arbeiders, en zes mensen op de binnendienst was de tijd gekomen om te digitaliseren. Zeker als je weet dat Theuns en Zonen aan meerdere projecten tegelijk werkt, van nieuwbouw tot renovatie, tot kleinere werken en onderhoud. Hiervoor wordt ook nog eens beroep gedaan op onderaannemers die moeten aangestuurd worden."

Lokale partners.

"We werken uitsluitend met onderaannemers waar we op kunnen rekenen, lokale mensen waar we reeds geruime tijd mee samenwerken. Zo kan de juiste kwaliteit gegarandeerd worden voor onze klanten, en loopt de communicatie vlotjes."

Wappy.

"Om nog efficiënter te werk te kunnen gaan, en de verschillende ploegen de nodige info te kunnen verschaffen, starten we binnenkort waarschijnlijk ook met Wappy, jullie digitale werkbon. Zo kan er waarschijnlijk nog meer tijd bespaard worden."

Over Theuns G & Zonen

Als familiebedrijf wordt al 85 jaar ervaring doorgegeven van generatie op generatie. Theuns G & Zonen staan voor je klaar bij bouw- en verbouwingswerken. Van nieuwbouw tot renovatie zorgen ze voor een totaalafwerking maar ook de kleine werken worden niet vergeten, zoals onderhoud van rioleringen.

Door het gebruik van moderne materialen en technieken die gericht zijn op de wensen van de klant wordt de klanttevredenheid verzekerd.

Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×