Voor bouwbedrijven die meer inzicht wil in projectopvolging

  • Calculatie is meestal een moeilijk onderwerp maar in ROBAWS zorgen we ervoor dat dit bijna een plezier wordt door zijn eenvoud. Het hoofd breken over verschillende gecompliceerde formules en marges is niet meer nodig. Je zal merken dat calculatie in no time wordt toegepast op jouw offerten.
  • Bij jouw grote projecten werk je vaak met vorderingsstaten. Meestal een proces die gepaard gaat met gepruts in Excel. ROBAWS bedacht voor jou de meest gebruiksvriendelijke manier om vorderingen snel op te maken!
  • Efficiënt plannen van activiteiten zijn voor bedrijven in jouw sector heel belangrijk. Zowel voor het inplannen van jouw projecten als het inplannen van jouw werknemers en resources hebben we efficiënte tools ter beschikking. En deze kan je overal raadplegen, zowel op pc, tablet als smartphone!
  • Raak je geen wegwijs meer in jouw projecten? Is het niet altijd gemakkelijk om de geleverde prestaties terug te vinden? Wat zijn de volgende stappen? Wat zijn de resultaten van de nacalculatie? Robaws heeft veel tools om jouw projectopvolging te vergemakkelijken. 

'Het projectoverzicht van Robaws is een enorme troef!'

Govar Industriebouw

Ontdek al onze referenties

Vraag hier jouw demo aan

Heb je meer vragen voor ons? Wij komen graag langs voor een kennismaking en een demonstratie van Robaws. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×