Voor wie het overzicht eender waar en wanneer wilt bewaken

Jouw persoonlijke werkbonnen staan overal meteen klaar

Plan werknemers, materieel en projecten op de dagplanning. Voorzie de nodige informatie zoals documenten, afbeeldingen, .. en stuur door naar .. Wappy!

De werknemer opent de werkbon-app en zijn persoonlijke takenlijst staat klaar. Start de navigatie en hup... de werkdag is begonnen. Tijd, materieel, kilometers, foto's worden digitaal geregistreerd op een heel eenvoudige manier. Teken af en stuur door naar de werkbon module in Robaws.

De voltooide werkbon wordt automatisch toegevoegd in Robaws. Geen overtyp gedoe nodig! Analyseer de prestatie via de nacalculatie tool en factureer met 1 druk op de knop de gepresteerde werkbon.

Calculeren wordt een makkie!

Maak een postenbibliotheek waarin je reeds aan de onderbouw van een post calculatie en parameters instelt. Bij opmaak hoef je enkel de post te selecteren en het werk is klaar!

Calculeren voor jouw schildersprojecten is heel belangrijk. Zorg dat je niet te veel of te weinig verf voorziet. Maar zorg er vooral voor dat je voldoende marge neemt om winstgevend te zijn.

Tijdens en na het uitvoeren van jouw project is het steeds belangrijk om voldoende overzicht te behouden op de winstgevendheid van jouw projecten. Werkbons en aankopen vergelijken de gemaakte kosten met de oospronkelijk opgestelde offerte in de nacalculatie.

Ook handig in jouw sector

Vraag hier jouw gratis demo aan

Graag een kijkje nemen in de software? Contacteer hier een van onze experten en krijg meteen een beeld wat Robaws voor jou kan betekenen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×