Heb je vragen over onze software?

Veelgestelde vragen:

 • Hoe kan ik Robaws beter leren kennen?

  Om onze applicatie beter te leren kennen komen we bij je langs voor een uitgebreide demonstratie van onze software. Onze bedrijfsadviseur beantwoord al jouw vragen zodat je zonder twijfels opstart met Robaws. Voor een afspraak vul je best het contactformulier in op onze website. 

 • Wat met mijn gegevens in de oude software? Verlies ik deze bij de overstap naar Robaws?

  De meeste softwarepakketten voorzien een optie om al jouw data te exporteren in Excel. Je levert ons deze data in Excel en wij kunnen dat importeren in Robaws. Zo kan je meteen aan de slag in een omgeving waar je al jouw data ter beschikking hebt. 

 • Is Robaws ook een boekhoudprogramma?

  Dankzij Robaws is jouw boekhouding al voor 99% klaar. Dit wil zeggen dat wij geen boekhoudprogramma zijn, maar dankzij de funtionaliteiten binnen Robaws is jouw boekhouding al zo goed als klaar. Dus de ideale manier om alle andere administratie uit te voeren. Al jouw verkoops- en aankoopfacturen kunnen gekoppeld worden met jouw favoriete boekhoudsoftware. Dit kan door een rechtstreekse koppeling of via UBL. 

 • Zijn deze prijzen jaarlijks?

  De prijzen die worden weergegeven op de website zijn op jaarbasis. Indien je graag maandelijks betaalt, komt hier 20% bij.

 • Op welke platformen is Robaws beschikbaar?

  Robaws is beschikbaar op alle platformen. Zowel Android, IOS en Web.

  Je kan Robaws op verschillende locaties raadplegen, dit kan op computer, tablet of gsm.

 • Wat is het voordeel van de KMO-Portefeuille?

  Robaws is een officiële dienstverlener van de KMO-Portefeuille, waardoor klanten tot 30% van het opleidingsbudget kunnen terugvorderen.

 • Bieden jullie support?

  Uiteraard! Neem een kijkje op onze support-pagina voor meer informatie.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×